Happy Brain works traject


leonardo-768

Boek NU

Laat u op de hoogte houden van ons nieuws en bijzondere aanbiedingen.

Happy Brain Works-traject is een zeer effectieve therapie voor mensen die stress-gerelateerde klachten hebben en daardoor dreigen uit te vallen, of al uitgevallen zijn.
Door het Happy Brain Works-traject wordt je ‘gereset’, je belandt in een andere groef en de dynamiek waar je in zit, wordt doorbroken.
Hierdoor kan het werk snel worden hervat, of kan verzuim worden voorkomen.
Het gehele Happy Brain Works-traject bestaat uit vier individuele sessies.
De eerste sessie omvat een intake gesprek en uitleg over de methode.
Tijdens de tweede sessie worden alle emoties, overtuigingen, gedachten en herinneringen die je niet meer dienen weggehaald of getransformeerd, en in de juiste vorm weer geïntegreerd
Je ligt hierbij op een behandeltafel en beantwoordt vragen die volgens een gestandaardiseerd protocol worden gesteld.
In de derde sessie wordt gewerkt met het systeem waar jouw klachten zijn ontstaan, of als je dat niet weet waar de klachten het meest zichtbaar zijn. Dit kan de thuissituatie, het werk of beide zijn.
Er wordt gekeken hoe de elementen die onderdeel uitmaken van het systeem zich tot elkaar verhouden, waar het evenwicht is verstoord, en er worden interventies gepleegd om het evenwicht te herstellen.
Tijdens de vierde sessie worden de inzichten uit de tweede en derde sessie besproken, en worden nieuwe strategieën en adviezen aangereikt over ‘hoe nu verder’.
De eerste sessie duurt 1 uur, de overige 2-3 uur per sessie.
Het hele traject worden bij voorkeur binnen 4-6 weken gepland.

Bij Happy Brain Works-traject wordt gewerkt vanuit de neuroplasticity  en systeem-theorie. Er wordt vanuit verschillende invalshoeken naar jou zelf gekeken en naar de systemen waar je onderdeel van uitmaakt. Daar waar jezelf of het systeem uit balans is, wordt het weer in evenwicht gebracht. Deze verandering is blijvend, en daardoor is de kans op disbalans door dezelfde oorzaak nihil.

Maak een afspraak.