“The Work” van Byron Katie


Schermafbeelding 2015-09-15 om 11.46.32

 

Boek NU

 

Laat u op de hoogte houden van ons nieuws en bijzondere aanbiedingen.

 

Een van de krachtigste methode die ik in mijn praktijk aanbied.

Eckhart Tolle schreef hierover:

“Byron Katie’s ‘The Work’ is een grote zegening voor onze planeet. De wortel van lijden is de identificatie met onze gedachten, de ‘verhalen’ die continu door ons hoofd gaan. The Work werkt als een vlijmscherp zwaard dat dwars door deze illusie snijdt en je in staat stelt zelf de tijdloze essentie van je wezen te kennen. Van daaruit komen vreugde, vrede en liefde stralend tevoorschijn als je wezenlijke natuur.”

 

Een van de meeste vragen die ik krijg in mijn praktijk is; ‘Hoe maak ik weer contact met mijn innerlijk weten?’

Met “The Work” gaan we onderzoeken hoe we “het eigen weten” verlaten.

 

Het zijn vaak onze onbewuste projecties die ons innerlijk weten verstoren, en ook belemmeren ze ons om werkelijk open te staan voor “de ander” je naaste, en de wereld om je heen.

Ik heb gemerkt dat onze eigen diepere weten hierdoor wordt versluierd.

 

The Work maakt op een prachtige manier gebruik van deze projecties. Ze draait ze om, waardoor we direct terugkomen in onze liefdevolle spirituele kern en vrij zijn om de verbinding met de ander aan te gaan.

Als je kennis wilt maken met dit ongelooflijk bewustzijnsverruimende proces, kom dan naar de laagdrempelige kennismakingsavond of als je “the Work echt wilt verdiepen, dan zal ik je tijdens mijn 4 maanden programma graag ondersteunen.