Schaay & Schouten


Bezoek ook de officiële site….

Boek NU

Laat u op de hoogte houden van ons nieuws en bijzondere aanbiedingen.

Traingingsweek

____________________________________________________________________________________
“Thuiskomen in je Zelf “trainingsweek op Ibiza 14 t/m 21 april 2018

Deze intensieve trainingsweek leert je om de natuurlijke signalen die je lichaam geeft om te helen en in balans te blijven te herkennen en te gebruiken in je dagelijkse leven.
Hier vind je alle mogelijkheden om in het reine te komen met je Zelf, het verleden achter je te laten en een nieuwe start te maken in het hier en Nu.

Doel van de training:
Met de 7 daagse training willen wij jou kennis laten maken met de lichaamsgerichte methodiek die wij hanteren. In deze week worden verschillende methoden aangeboden die bijdragen aan betere lichamelijke en psychische zelfregulatie en weerbaarheid.
De methodiek bestaat uit adem & lichaamswerk, (actieve) meditatie & mindfulness, “the Work” van Byron Katie, Somatic Experience, Life coachings technieken & Soul healing.

De methodiek is erop gericht om onze oude “jassen” uit te doen en weer in contact te komen en blijven met ons ware natuur, de essentie, wat je bent. Contact met je lichaam is een essentiële hulpbron en schakel in de behandeling van vele klachten.

Uitgangspunt van de training is dan ook het “werken naar verbondenheid” door “thuis te komen in je Zelf”.
De nadruk ligt op het inzicht krijgen in, en verdiepen van, het gevoel van ontspanning in je lichaam en de ontlading van het zenuwsysteem. De methodes kun je daarna bij thuiskomst gaan gebruiken in je leven en/of werk, en eventueel overdragen aan anderen.
Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon het genieten van dat er voor je wordt gekookt en van de stilte en natuur.

De trainingsweek is voor maximaal 12 deelnemers. i.v.m peroonlijke begeleiding.
De kosten voor deze week bedragen € 1750,- incl.Btw voor een 1 pers. kamer, excl. de retour vliegticket naar Ibiza.

Het arrangement is “all inclusive” (incl. transfer van en naar Ibiza airport),verse vegetarische maaltijden, excursie, het gebruik van trainingsmateriaal & voorzieningen.

We verblijven in de luxe wellness resort “Casa Gazebo” vlak bij het Talamanca strand in Cap Martinet.
Het vrijstaande complex staat in een grote tropische tuin met palmbomen, zwembad, jacuzzi, sauna lounge plekken, yoga ruimten en uitzicht over zee.
info: https://www.ibizaaah.com/gazebo-mansion-resort/

Datum training: Aankomst op zaterdag 14 april 2018, zaterdag 21 april is het vertrek uit de villa

Voor meer info en reserveringen belt u met:

Caroline Schaay : 06-26366679
Sander Schouten: 06-26498499

___________________________________________________________________________

Ervaringen van deelnemers trainingsweek Thuiskomen in jeZelf;

Sander en Caroline, dit power-koppel zijn goed op elkaar afgestemd en zetten samen een trainingsweek- retraite neer, die aan al mijn verwachtingen voorbij ging. Iedereen in de groep krijgt de volle 100% aandacht, waardoor ik enorme stappen vooruit heb kunnen maken in mijn proces.
Tijdens de week krijg je tools aangereikt die ik zeker in het dagelijks leven kan toepassen.
Shirlee
___________________________________________________________________________

Het was een bijzondere ervaring deze trainingsweek. Achteraf begreep ik pas wat thuiskomen in je Zelf betekent, wow!
Diepe rust, ontspanning, alles bewust meemaken , het was geweldig, Hier wil ik meer van. Dankzij het goede cursus materiaal kan ik thuis de oefeningen ook doen.
De accommodatie en verzorging hadden mijn verwachting ver overtroffen.
En natuurlijk het professionele en warme contact van de trainers.
Caroline en Sander, enorm bedankt en tot snel. Ook voor mensen die al ervaring hebben met mindfulness is dit een enorme krachtige transformatie week!
Ralph Reiniers
___________________________________________________________________________

In een fantastische ambiance met twee goed op elkaar afgestemde trainers een mooie week gehad.
Caroline en Sander bieden voldoende tools aan om mee naar huis te nemen en weer verder mee te werken.
De oefening die op mij veel indruk heeft gemaakt was de quantum light breath.
Een krachtige oefening die mij diepere lagen heeft laten zien waar gezonde ontlading en integratie in heeft plaatsgevonden.
Het assisteren EN meedoen in de groep heeft me zeker geïnspireerd en doen groeien in mijn eigen verdere ontwikkeling.
Ik wens jullie heel veel succes in de verdere ontwikkeling van jullie cursusaanbod !

Alle liefs, Koen

________________________________________________________________________________

Ik hoop van harte dat dit concept/deze training zich verder ontwikkelt en dat jullie hier succes mee zullen hebben in welke vorm dan ook!
Het heeft mij in ieder geval erg goed gedaan, ik ben echt wat losser en kan me beter ontspannen…. en heb voor de toekomst tools om dit vaker te kunnen voelen.
Rob Verhagen
_________________________________________________________________________________________________________________

★★★★★ Na een intensieve week van leren, luisteren en naar jezelf kijken ben ik een heel stuk wijzer geworden. Het besef dat de balans tussen geest en lichaam zo belangrijk is. Ik heb in 1 week zoveel geleerd en zoveel energie gekregen dat is echt super. Mede door het intensieve en afwisselende programma zijn er veel uitdagingen aangeboden. Ik voel me rustig, sterk en heb weer energie en kijk met een voldaan gevoel terug naar deze week. Het is hard werken in je hoofd en met je lijf maar de beloning is heerlijk. Sander, Caroline super bedankt jullie hebben me genoeg bagage meegegeven om verder te gaan.
Peter de Haan
__________________________________________________________________________________________________________________
Treffend verslag van de trainingsweek Thuiskomen in je Zelf op Ibiza waar ik aan heb deelgenomen. Echt wat geleerd, echt wat veranderd en echte mensen, mezelf incluis, achter hun maskers vandaan zien komen. Super begeleid door Sander Schouten Caroline Schaay. Van 14 t/m 21 april 2018 gaan ze weer…
Nicolet Schouten
________________________________________________________________________________

VAN HUIS OM TE LEREN THUISKOMEN

Een groep van twaalf PTSS’ers, zeven veteranen, twee politiemensen en drie burgers, negen mannen en drie vrouwen, met een leeftijdsvariatie van 30 tot 62 jaar, ging gefaciliteerd door de BNMO/STIMOG, een week naar een besloten oord op Ibiza met drie therapeuten en twee verzorgers om door middel van lichaamsgerichte therapie en meditatie een betere grip op zichzelf te krijgen. Vol ambivalente gevoelens van hoop en verwachting tegenover de scepsis en het wantrouwen ten opzichte van een “geitenwollensokken” benadering. Wat lacherig en spottend over het spartaanse regime: geen horloges, telefoons, tablets en laptops, geen alcohol en geen vlees.
Na het uitspreken van commitment aan de structuur begint een week waarin lichaamsbeweging, therapie en meditatie worden afgewisseld met sharing: het met elkaar delen van ervaringen, gevoelens en gedachten. Woede, verdriet, angst, schuld en schaamte komen alle aan bod. Treffend is de parallelliteit: Afghanistan en Cambodja, Libanon en Bosnië, politiewerk en burgertrauma’s blijken enorm veel overeenkomsten te hebben. Emoties laaien hoog op, de therapeuten moeten veelvuldig begeleiding bieden, het ene verhaal is nog schokkender dan het andere…. stilaan ontstaat een sfeer van verbondenheid, van gehoord en begrepen te worden, van herkenning en erkenning. Opvallend is het grote onderlinge vertrouwen in deze groep, in deze bijzondere ontmoeting van vrouwen en mannen, die getekend door hun traumatische ervaringen, elkaar niet of inmiddels nauwelijks kennend, toch de diepste pijn aan elkaar ten toon spreiden, die ze in de kelder van hun ziel dachten te kunnen verbergen, maar die op de deining van de zee der tijd onweerhoudbaar telkens opnieuw kwam boven drijven. Aan het eind van de week is individueel en tesamen de competentie gegroeid om te kunnen omgaan met het verleden, herboren naar huis te gaan en aldus thuis te komen in zichzelf. Lees in de komende Kareoler het verhaal van deze bijzondere week, opgetekend door één van de deelnemers.
Frans Doppegieter
__________________________________________________________________________________________________________________

Dit schreef Jose en Sandra over deze trainingsweek in Oktober.

Deze Retraite / trainingsweek kan ik van harte aanbevelen, ik heb deze retraite gevolgd in oktober 2013. Het was een prachtige en intense week met veel dynamiek en het heeft mij zowel persoonlijk maar ook mijn omgeving heel veel opgeleverd.

Bij de ervaren coaches Caroline Schaay, Sander Schouten voelde ik me fijn en veilig.

Casa Gazebo Ibiza is een een van de meest luxueuze villa’s op Ibiza en van alle gemakken voorzien. Een prachtig zwembad met heerlijke ruime Balinese hemelbedden, weelderige tuinen, uitzicht op zee, goddelijk eten gekookt door privé kok(s) en het terrein beschikt over een mooi overkapte yoga ruimte, zodat je ook tijdens de meditaties en yoga van buiten kunt genieten.

Discotheek onder de villa voor een gezellig afsluitfeest.

Als je moe bent van ons hectische bestaan, iets hebt op te lossen, jezelf rust, liefde, aandacht, ontspanning en luxe verwennerij gunt……neem dan deel aan deze prachtige week en kom weer in balans!

Echt een aanrader!
Jose Van Daal
_____________________________________________________________________________________
” Zit je niet lekker in je vel?
Heb je een burn-out? Verwen jezelf dan eens met een retraiteweek in Ibiza in de prachtige villa Casa Casebo o.l.v. Sander en Caroline die je handvatten aanreiken om aan je klachten te werken en weer helemaal tot jezelf te komen”. Ik heb vorig jaar een hele mooie week gehad en ik kwam als herboren terug.”
Sandra Kemp