Heart & Soul Healing


Heart & Soul Healing

Boek NU

Laat u op de hoogte houden van ons nieuws en bijzondere aanbiedingen.

    (English version of this text here)

Heart & Soul Healing spoort de oude en vervormde patronen op waar ons onderbewustzijn nog steeds energie aan geeft. Ook al hebben wij nog zoveel werk gedaan om onze vraagstukken op te helderen, vaak blijft er een stukje ontbreken, hetgeen een volledig begrijpen in de weg staat. Als gevolg daarvan creëren wij keer op keer soortgelijke patronen in ons leven, om onszelf opnieuw een kans te geven om onze lessen te begrijpen. Daarbij komt ook nog dat iedere angst of emotioneel overblijfsel waar wij met betrekking tot een bepaald onderwerp aan vasthouden, het probleem nog verder vervormt, waardoor het bijna onmogelijk is om het volledige beeld te zien.

Heart & Soul Healing werkt op een manier waarbij het onderbewustzijn ons kan helpen om door deze zelfgemaakte en beperkende barrières heen te breken. Heart & Soul Healing spoort alle verdwaalde stukken van onszelf op en brengt deze terug in balans, zodat wij werkelijk kunnen begrijpen wat het betekent om één te worden.

Dit is een methode om alle aspecten van onszelf te genezen op een cellulair niveau. Deze healingmethode is oorspronkelijk afkomstig van Ken Page die door vijfentwintig jaar actieve praktijk en het werken met duizenden cliënten Heart & Soul Healing heeft ontwikkeld. Cellulair betekent dat problemen en vraagstukken op ieder niveau van werkelijkheid en dimensie van ons bestaan worden

Testimonial van Heart & Soul Healing

Hoe vast kun je zitten? Vanuit mijn hoofd kwamen er grootse plannen en nog grootsere daden, mijn lijf bleef alleen zitten en verroerde zich niet. Frustratie, boosheid en een totale lamgeslagenheid en moeheid. Dit allemaal vóórdat ik bij Caroline kwam voor een healing. De reis zelf tijdens de healing was magisch, inzichtelijk en vooral heel erg blij. Huppelend vertrok ik weer. Alles bruiste, bubbelde en alle laatste taaie restjes die mij tegenhielden in dat wat ik écht wilde doen heeft Caroline naar het licht gebracht. Oef! Hoe dankbaar kun je zijn? Dank je wel mooi mens en meesterhealer! Ik wandel mijn pad weer in lichtheid, liefde, speelsheid en lol.

Arian